Ben ik geblokkeerd op Signal?

Ga naar de hoofdinhoud

Natuurlijk wil je graag weten of iemand je geblokkeerd heeft op Signal. Helaas vertelt Signal niet wie jou geblokkeerd heeft.

Oproepen die je start lijken gewoon over te gaan en je krijgt geen speciale melding als je een bericht stuurt naar iemand die jou geblokkeerd heeft. De persoon die jou geblokkeerd heeft, ontvangt je berichten alleen nooit en hij of zij krijgt ook geen binnenkomende of gemiste oproepen van jou te zien.

De vinkjes zijn geen betrouwbare manier om te bepalen of je bent geblokkeerd. Een mogelijke aanwijzing is dat berichten die je verstuurt niet langer bij de ontvanger worden afgeleverd. Afhankelijk van de omstandigheden kan een bericht dat je verstuurt naar iemand die je heeft geblokkeerd echter één of twee vinkjes tonen.

Eén vinkje betekent niet automatisch dat je bent geblokkeerd. Er zijn veel andere redenen waarom een bericht op één vinkje kan blijven staan, bijvoorbeeld omdat het apparaat van de ontvanger offline is, verbindingsproblemen heeft of de Signal-app heeft verwijderd.

Een andere aanwijzing kan zijn dat je geen updates meer ontvangt over wijzigingen aan iemands profiel, zoals hun profielfoto of naam.

Deel privé via Signal:

of deel met minder privacy:

Laatste nieuws.